Op de wereldmarkt hebben we een ruim en duurzaam aanbod van eten en drinken. Aan onze bar kan je terecht voor (h)eerlijke fairtrade dranken en bij  Herent Fair trade kan je lokale mocktails proeven.

Wanneer je honger hebt bieden we je zowel een keuze uit de wereldkeuken als producten van lokale producenten. We bieden al deze gerechten aan op een zo duurzaam mogelijke manier door het te serveren in biologisch afbreekbare borden en potjes.

 

drinken op de wereldmarkt

Onze fair trade bar wordt volledig uitgebaat door vrijwilligers en hier zijn we fier op. Ze serveren u een zo gevarieerd en eerlijk mogelijk aanbod. We werken met bonnen van € 2 dus voor pils en frisdranken betaalt u € 2 en voor zwaardere bieren en wijn is dit € 4.

Alle dranken worden geserveerd in glas om dit zo duurzaam mogelijk te houden. We appreciëren dan ook dat u de glazen terug naar het afwaspunt brengt wanneer u een nieuw drankje komt halen.

eten op de wereldmarkt

Op de wereldmarkt kan je je verlekkeren aan de verschillende eetstanden. Heerlijke zuiderse geuren en smaken in combinatie met lokale (h)eerlijke producenten. Deze hebben alvast bevestigd

- de Ijsbar met ambachtelijk ijs

- vzw freerastakid met bengaals eten

- hoeve ten halve met lokale burgers

- ice jewels & daydreams met vegan en lactosevrije ijslolly's

- om tibetan vzw met tibetaans en ander aziatisch eten

- indonesia serumpum met typisch indonesische gerechten

- indonesische vrouwen met kleine indonesische hapjes

- vzw worldkitchen met bengaalse keuken