Wereldmarkt 2022

De wereldmarkt terug van weggeweest.…nu straffer dan ooit!

Na een pauze van twee jaar gaat in 2022 toch wel een bijzondere editie van “de wereld –en feestmarkt” door op zondag 1 mei.

Binnen het thema: “helden hier en ginder”, straffer dan ooit! Zetten we in op het ontmoeten van soorten lokale helden. Helden die zich inzetten voor jouw wijk, voor duurzaamheid, de NGO’s maar ook lokale ondernemers die hun steentje bijdragen. Helden die een verschil maken.

Kom langs en laat je onderdompelen in de sfeer van het Wildemanspark met een aanbod van over de hele wereld, kuier door het ondernemersdorp en ontdek het lokaal aanbod want het is plezant dat jouw slager, bloemist of boetiek niet alleen jouw naam kent maar ook jouw smaak. Zo smaakt en past alles nog beter, toch?

Geniet van een hapje en een drankje aan de verschillende kraampjes terwijl je beweegt op het ritme van de live optredens. Hieronder vinden jullie enkele smaakmakers en filmpjes van de digitale Wereldmarkt van 2020. Dit jaar zien we deze helden in het echt.


Wanneer: Zondag 1 mei 2022 tijdstip: van 14.00 tot 19.00 uur Locatie: Wildemanspark, Onze Lieve Vrouwstraat, Mechelsesteenweg


Kom bij voorkeur met de fiets of te voet. Er is een grote fietsenparking aan het station van Herent op de Wildemansweg.

Kom je met de auto? Parkeer dan aan De Kouter, spoorwegstraat 6.

Een organisatie van Gemeentelijke Raad Ontwikkelingssamenwerking Herent, Dienst Lokaal mondiaal beleid, ondernemersraad, dienst lokale economie en GC De Wildeman.